Yta och innehåll

Jag har intervjuat hundratals människor inom främst kultur- och nöjesvärlden.

Jag jobbar med berättelser. Historier och öden. Med att spegla livet i ord och bild i en presentation som samspelar och skapar något större.

Sedan vintern 2014/2015 frilansar jag med layout och redigering i första hand, men även som reporter och ljudtekniker. Bland mina uppdragsgivare så här långt finns scenen AtalanteFaktumGöteborgs Stadsmission, Göteborgs-Posten, Hakon mediaLerums kommunLira musikmagasin, Make Your MarkOTW, Peanuts, ProLiv Väst.

Jag har en lång karriär som tidningsjournalist bakom mig, främst på  Göteborgs-Posten. Ungefär hälften av mina 21 år där var jag reporter på kultur- och nöjesredaktionen den andra hälften redigerare av främst kultur- och featurematerial som fredagsbilagan GP Aveny, helgbilagan Två Dagar och GP:s söndagsläsning.

Jag har F-skattsedel.

Här är ett par länkar om mig som yrkesperson:

Tveka inte att kontakta mig om du behöver hjälp med layout, redigering eller text.

Mejla via denna länk, jag svarar så snabbt jag kan:

Epost.